Lyckat möte i Nybro

2011-02-17

Kommunistiska partiets Växjöavdelning arrangerade i torsdags ett offentligt möte i Nybro. Gunnar Axelsson, partimedlem och nybrobo, presenterade kommunisternas politik och talade bland annat om partiets roll och vårt ställningstagande för arbetarklassen.

Partiets första satsning i Nybro resulterade i att fyra personer på mötet anmälde sitt intresse för studiecirkel och fortsatt kontakt, och tre autogiroprenumerationer på Proletären tecknades. Vi sålde också ett par lösnummer och annat material från bokbordet.

Inför mötet spred vi 1000 flygblad i Kungshall, och fick ytterligare några kontakter som inte kunde komma på mötet. Sammantaget bådar det gott för kommunisternas fortsatta arbete i sydost! Nästa steg är ett liknande möte i Kalmar, innan vi drar igång en studiecirkel om Kommunistiska Partiets program. Vi kommer också att påbörja Proletärenförsäljning, förhoppningsvis med hjälp av några av de nya kontakterna.