Så röstar du på Kommunisterna

2022-09-06

Kommunistiska partiet ställer upp i kommunvalet i Nybro. Om den förtryckta valsedeln för Kommunistiska partiet saknas i din vallokal, kan du ta en blank, vit valsedel och tydligt texta "Kommunistiska partiet" (utan citationstecken). Det är viktigt att du inte skriver eller ritar något annat, för då blir rösten ogiltig. Om du vill ha möjlighet att personrösta, alltså kryssa för en person på valsedeln, måste du använda våra förtryckta valsedlar. De ska finnas i vallokalerna på valdagen, men för säkerhets skull kan du kontakta oss för att få valsedlar i god tid före valdagen. Detta gäller också om du tänker förtidsrösta.

OBS: Du vet väl att du kan dela på rösterna, om du vill rösta på något annat parti i region- eller riksdagsvalet? Gör som ovan med den vita valsedeln, och välj ett annat parti på de blå och de gula valsedlarna.