Bra torgmöten inför valet

2014-09-13
Vera Pettersson talar om pensionsfrågan 13 sept
Vera Pettersson talar om pensionsfrågan 13 sept
Bokbord på torget 13 sept
Bokbord på torget 13 sept
Robert Mathiasson och Johan Karlsson på torget 30 aug
Robert Mathiasson och Johan Karlsson på torget 30 aug

Idag avslutade Nybrokommunisterna sin satsning på att göra valspurtens alla lördagar till röda lördagar, och vi återgår till att "bara" dyka upp på lönehelgerna. Däremellan träffas vi utanför Systembolaget på fredagar mellan 14:30 och 17-tiden!

Vi har fått mycket positiv respons under valrörelsen och torgmötena, och har fått redovisa våra idéer och lyssnat på andra nybrobors tankar. Många har uttryckt sina förhoppningar om att vi ska få minst ett mandat i fullmäktige, och vi kan redan summera valkampanjen som lyckad! Vi väntar nu med spänd förväntan på valresultatet.

Våra tre sista möten inför valet besöktes av i tur och ordning Kommunistiska partiets partiordförande Robert Mathiasson, vår partisekreterare Pär Johansson, och nu senast Vera Petersson, med flera år i partistyrelsens jämställdhetsutskott bakom sig.