Röda lördagar i Nybro

2014-09-07
Robert Mathiasson och Johan Karlsson från Kommunistiska partiet
Robert Mathiasson och Johan Karlsson från Kommunistiska partiet

Nybrokommunisternas satsning på att göra valspurtens alla lördagar till röda lördagar har slagit väl ut. Varje gång har nyfikna Nybrobor varit framme och pratat politik med oss, och flera har passat på att förse sig med valsedlar, på väg mot förtidsröstningen på biblioteket. Förra lördagen hade vi besök av partiordförande Robert Mathiasson, och i helgen talade Pär Johansson, partisekreterare i Kommunistiska partiet.

Nästa lördag, sista innan valdagen, har vi bjudit ner Vera Petersson, med flera år i partistyrelsens jämställdhetsutskott, att bland annat tala om pensionsfrågan. Kom förbi, lyssna, och prata med våra kandidater till kommunfullmäktige!