Flygbladsutdelning vid Media markt

2015-03-15
Flygbladsutdelning utanför Media markt
Flygbladsutdelning utanför Media markt

I söndags inledde Kommunistiska partiet Kalmar/Nybro kampanjen "Trygghet på jobbet" genom att dela ut flygblad utanför Media markt. Många kunder visade sin uppskattning för att vi informerade om omrimligheten med det pågående varselt och ett flertal personer vände på klacken framför butiken för att visa sin sympati för de varslade arbetarna. Företagsledningen verkade darra inombords över att det finns ett parti som står upp för de anställda och såg nödvändigheten med att skicka ut hela 3 olika chefer i syfte att köra bort oss. Med grundlagen på vår sida fick de dock finna sig med vår närvaro resten av dagen. Läs mer om Media markts agerande i Proletären. Besök också kampanjhemsidan Trygghet på jobbet!