8 mars i Nybro

2017-03-12

Som vanligt var Kommunistiska Partiet ensamt parti i Nybro att uppmärksamma Internationella kvinnodagen, 8 mars. I samband med torgmötet lanserade vi också vår nya kampanj Nybromodellen som vi kommer att berätta mer om inom kort på denna sida.
Många förbigående stannade till för att lyssna på våra appelltal om Nybromodellen och några samtal blev det också.
De mest positiva reaktionerna fick vi på våra krav om 6 timmars arbetsdag med bibehållen lön och avbolagisering av Nybro kommun, två politiska frågor som inte ens existerar idag i Nybro kommunfullmäktige.
Nästa gång ni ser oss på torget i Nybro är under en av våra så kallade röda lördagar, varpå nästa infaller 25/3 mellan kl 10:30 - 12:30. Då håller vi bokbord, säljer Proletären och fortsätter att presentera Nybromodellen.
Varmt välkomna att prata politik med oss över en kopp kaffe.