Välj Kommunistiska Partiet!

2018-08-29

Välj Kommunistiska Partiet i kommunvalet i Nybro! Valsedlar ska finnas i din vallokal, men saknas det kan du ta en blank valsedel (den vita, för kommunvalet) och tydligt texta "Kommunistiska Partiet" på den. Ingenting mer, inga personnamn eller övriga kommentarer; då blir den ogiltig.

Valbordet på Torget bemannas (listan kan uppdateras, så håll utkik här):
Onsdag 5/9 kl 15:30 – 18:00
Torsdag 6/9 kl 10:30 – 14:00
Lördag 8/9 kl 10:30 - 14:00

Vill du hjälpa till på valdagen? Vi behöver hjälp att fylla på valsedlar i röstlokalerna. Hör av dig!

Läs mer om vår politik på Kommunistiska Partiets centrala sida: Vad vi vill och vad vi gör. Vår lokala politik, samlad i vårt förslag om Nybromodellen, kan du diskutera med oss på vårt öppna möte i Jutegården på torsdag, kl 18:30, eller vid vårt valbord på Torget, se ovanstående tider!